Server links in menu creating errors from main page

gammeloni
Posts: 2
Joined: 23 Mar 2016, 21:51

Server links in menu creating errors from main page

Postby gammeloni » 25 Mar 2016, 13:55

Hello :)

Just signed up yesterday, so maybe it's actually a permission problem for the moment. However here is how to reproduce the error for me:
  • Set up a couple of servers under http://dayz-ast.com/server/list
  • Make sure you're set up as admin for the new server(s)
  • Make sure admin permissions are set to "full access" under permission group
  • Go back to main page: http://dayz-ast.com/
  • Select one of the new servers from the drop down menu in "servers"
  • Click on them and it will stay on the main page with a red error message on top saying "You don't have permission to perform this action." (It generates links like this one: http://dayz-ast.com/?_fid=19vm. However the links are correct when hovering over them in the menu http://dayz-ast.com/server/view/XY).
The only way I can actually access the servers is by clicking on the main menu entry and then on the right hand side submenu with "List" and then clicking on the links on the control panel content.
Attachments
dast_issue.png
screenshot of link + error message generated from menu entry
dast_issue.png (752.61 KiB) Viewed 806 times
User avatar
TheKronnY
Application Developer
Posts: 56
Joined: 10 Jul 2015, 18:40
Location: Czech republic
Contact:

Re: Server links in menu creating errors from main page

Postby TheKronnY » 25 Mar 2016, 14:04

Hello, sorry for this bug and thanks for the detailed report! :)
I've fixed it and updated to the newest version, so it should work properly now. The old link got stuck there :lol:

If you ever find more bugs, feel free to let me know in this forum! ;)
Application Developer
Use help forum to ask questions about DAST Application, and feel free to suggest changes in DAST Suggestions forum
gammeloni
Posts: 2
Joined: 23 Mar 2016, 21:51

Re: Server links in menu creating errors from main page

Postby gammeloni » 25 Mar 2016, 15:42

Thank you very much - that was some super fast work :D ! Have a great day/weekend

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest